top of page
20210827_155635 kopiëren.jpg

AANLEG OPRIT & TERRAS

VOOR NIEUWBOUW OF VERNIEUWING BESTAANDE SITUATIE

Voor uw oprit of terras heeft U de keuze uit een ruim assortiment aan stenen, vormen en kleuren. Eenmaal u tot een beslissing bent gekomen wat betreft materiaalkeuze, kan er een offerte worden gemaakt dat volledig wordt bepaald volgens uw wensen, de materiaalkeuze, het legpatroon en eventueel aangevuld met een tekening erin verwerkt.

 

Natuursteen-, betonklinkers of kleiklinkers heeft U in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ze zijn beschikbaar in strakke, moderne vormen of in getrommelde vorm, waardoor ze een iets ouder uitzicht krijgen. Keramische tegels, natuursteen (arduin) of beton terrastegels worden veel gebruikt voor terrassen.  De aanleg van uw tuin houdt niet op met de beplanting alleen. Tuinbestrating met terrastegels & klinkers voegen extra structuur en contrast toe aan uw tuin.

 

De Wolf-Herreman is de ideale partner voor hoge kwaliteit en vakkundige afwerking in de aanleg van terrassen en opritten.

Graag maken we voor u een vrijblijvend een offerte aan voor de aanleg van uw nieuw terras of oprit. Maak rechtsreeks een afspraak via onze handige tool op de website.

Ecologische bestrating

Proffesioneel aanpak

OPRIT LATEN AANLEGGEN?

 

Wil je een nieuwe oprit laten aanleggen of een bestaande oude oprit volledig laten vernieuwen? Op zoek naar iemand die je oprit, tuin of terras wil voorzien van bestrating? 

Wij nemen het hele project voor onze rekening, gaande van het uitbreken en afgraven van de oude ondergrond tot de aanleg van een volledig nieuwe oprit op maat van jouw wensen. Kies je voor een strakke stijl of ga je liever voor een klassieke look? Wens je een bestrating in klinkers, waterdoorlatende oplossingen, platines (Kandla) of zelfs gepolierd beton? Wij zorgen voor een perfecte afwerking van je oprit in het door jou gekozen materiaal.

Ook bijkomende rioleringswerken, zoals de vernieuwing van je riolering of het installeren van een gescheiden riolering, nemen wij voor onze rekening.

Aanleg van terras

DUURZAME VERHARDING, WEINIG ONDERHOUD

De Wolf-Herreman uit Tremelo is de ideale vakman voor terras- en opritaanleg. Of U nu kiest voor een terras in tegels, kasseien of klinkers: wij staan graag voor u klaar. Ook siergrind met of zonder grindmatten behoren tot de mogelijkheden voor uw nieuw terras of oprit. Elk van deze materialen heeft zijn eigen karakter en uitstraling. U kan met verschillende stenen werken die passen bij uw woning. Door verschillende legpatronen te combineren kan u van elk terras iets uniek maken.

Aanleg terras keramische tegels
Oprit in grind met stabilisatiematten

Erkende aannemer

AANNEMER VOOR BESTRATING

 

Wij zijn een erkende aannemer. We hebben een erkenning bij de overheid maar zijn ook voor de topmerken Marlux een gecertificeerde lid (De Wolf - Herreman BV | Marlux) en voor Stoneline (Marshalls). Maar U kan natuurlijk ook voor een andere fabrikant van tegels en stenen kiezen zoals Stone&Style van Ebema, Sheys, Artstone, ... Samen overlopen we de mogelijkheden en vinden we een oplossing die past bij je smaak en budget. omheiningen & poorten kunnen we voor je plaatsen. Wij verzorgen ook totaalprojecten voor je tuin.

+25 jaar ervaring

EXPERT IN VERHARDINGEN

De Wolf-Herreman uit het Vlaams-Brabantse Tremelo is een expert in terrassen, parkings en opritten. Wij leggen al meer dan 25 jaar verhardingen aan in natuursteen, arduinen terrastegels, keramische tegels, staptegels, platines (Kandla) of kleiklinkers. Ook grind is natuurlijk mogelijk, met of zonder stabilisatiematten. Vraag ook zeker naar ons waterdoorlatend en water passerende oplossingen. 

Aanleg oprit klinkers
bottom of page