top of page

MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK !

De Wolf-Herreman zet zich bij elke opdracht in voor 100% klantentevredenheid, dus vraag een gratis & vrijblijvende offerte aan!

Hier kan U zelf een afspraak maken voor een gratis & vrijblijvende offerte. Dit kan zowel bij U thuis, bij ons op kantoor of via videocall. 

 

Wij trachten steeds zo snel mogelijk te antwoorden op jullie mails, echter is het van tijd zo druk dat wij niet kunnen volgen. Daarom is het makkelijker dat U even een afspraak maakt via onze online tool. U kan dan ook meteen zien welke de voor ons beschikbare momenten zijn.

 

Toch niet meteen iets gezien dat U uitkomt? Laat het ons gerust weten.

OF CONTACTEER ONS VANDAAG NOG PER MAIL!

Telefoon: +32 16 90 56 56

Email: david.de.wolf@dewolf-herreman.be

Openingsuren: Enkel op afspraak

Bezoek ook onze vernieuwde website:

www.dewolf-herreman.com

 

BELANGRIJK: Wij reageren altijd, heeft U geen antwoord gehad binnen een redelijke termijn, laat het ons weten dan hebben wij uw mail misschien niet gehad. Of is ons mail in uw spam beland.

Vooral met Gmail ondervinden we problemen, Check zeker uw spam.

Hou er wel rekening mee dat wegens hoge druktes het soms net iets langer duurt voor we kunnen antwoorden.

Online een afspraak gemaakt en geen reactie? laat het ons eveneens weten a.u.b..

SHOWROOM FABRIKANTEN

Het aanleggen of herinrichten van tuin, terras of oprit doe je maar één keer. Denk daarom goed na alvorens je een beslissing neemt. Wil je de kleuren, de formaten en de vele combinatiemogelijkheden eerst eens in het echt en op meer dan één tegel bekijken? Kom dan rustig rondkijken in de toonzaal van onze fabrikanten. Je vindt er een actueel overzicht van hun assortiment.

Wil je een persoonlijke begeleiding, maak via ons een afspraak of meldt bij het maken van een rechtstreekse afspraak dat je via ons gestuurd bent. Indien U dat wenst komen we met U even mee.

Marlux
Marshalls Rumst
bottom of page