top of page

De Wolf-Herreman is de ideale partner voor hoge kwaliteit en vakkundige afwerking in de aanleg van terrassen en opritten

KLINKERS

De Wolf-Herreman is een erkend plaatser van het topmerk MARLUX, maar u kunt natuurlijk ook voor een andere fabrikant van tegels en stenen kiezen zoals Marshalls, Stone&Style by Ebema enz. alle kleuren, vormen en legpatronen zijn mogelijk. We maken graag tijd voor U vrij om U te helpen te kiezen.

Maatwerk voor uw terras of oprit

 

De Wolf-Herreman uit het Vlaams-Brabantse Tremelo is een expert in terrassen, parkings en opritten. Wij leggen al meer dan 25 jaar verhardingen aan in natuursteen, arduinen terrastegels, keramische tegels, staptegels, platines of kleiklinkers. Ook grind is natuurlijk mogelijk, met of zonder stabilisatiematten.

Elk van deze materialen heeft zijn eigen karakter en uitstraling. U kan met verschillende stenen werken die passen bij uw woning. Door verschillende legpatronen te combineren kan u van elk terras iets uniek maken.

 

De Wolf-Herreman is een erkend plaatser van het topmerk MARLUX, maar u kunt natuurlijk ook voor een andere fabrikant van tegels en stenen kiezen zoals Marshalls, Stone&Style by Ebema enz. Samen overlopen we de mogelijkheden en vinden we een oplossing die past bij uw smaak en budget. Ook poorten, omheiningen en afsluitingen kunnen we voor u plaatsen.

 

Natuursteen- of kleiklinkers zijn ook beschikbaar in een getrommelde vorm, waardoor ze een iets ouder uitzicht krijgen. Natuursteen of arduin terrastegels zijn een kalksteen met blauwgrijze kleur en wordt veel gebruikt voor terrassen. De aanleg van uw tuin houdt niet op met de beplanting alleen. Tuinbestrating met terrastegels voegt extra structuur en contrast aan uw tuin.

 

Voor uw oprit of terras hebt u de keuze uit een ruim assortiment aan stenen en kleuren. Eenmaal u tot een beslissing bent gekomen wat betreft materiaalkeuze, kan er een ontwerp worden gemaakt dat volledig wordt bepaald volgens uw wensen, de materiaalkeuze, het legpatroon en eventueel aangevuld met een tekening erin verwerkt.

Graag maken we voor u een vrijblijvend een offerte aan voor de aanleg van uw nieuw terras of oprit. 

De Wolf-Herreman voor alle grond- en graafwerken, funderingswerken, betonwerken, renovatiewerken ... kwaliteitsservice verzekerd!

Grondwerk voor alle nieuwbouw- of verbouwingsprojecten

U kunt ook een beroep doen op De Wolf-Herreman (Tremelo, Vlaams-Brabant) voor grond- en graafwerken of nivelleringswerken. Daarnaast verzorgen wij funderings- en rioleringswerken.

Onze grondwerken:

  • Terreinen bouwrijp maken en verwijderen van boomstronken

  • Funderingen en kelders uitgraven

  • Nivelleren van de bodem

  • Uitgraven van vijvers en zwembaden

  • Herstellen van rioleringen en nieuwe aansluitingen

  • Plaatsen van regenwaterputten en septische putten

  • Uitvoeren van verhardingswerken

 

Verder staan we in voor verbouwingen en aanbouw aan woningen, inclusief de afbraakwerken.

 

bottom of page