top of page
FUSION 60 low res_0.jpg

Opritten 
& Terrassen

Onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wij streven naar kwaliteit en eerlijkheid daarom vinden we het belangrijk een gedetailleerde en zo compleet mogelijk offerte te bezorgen zonder verassingen op het einde van de rit.

MAATWERK VOOR DE AANLEG VAN TERRAS EN OPRIT

KLINKERS

De Wolf-Herreman is een erkend plaatser van de topmerken MARLUX & Stoneline, maar u kunt natuurlijk ook voor een andere fabrikant van tegels en stenen kiezen zoals Stone&Style by Ebema, Artstone, enz. alle kleuren, vormen en legpatronen zijn mogelijk. We maken graag tijd voor U vrij om U te helpen te kiezen.

DE IDEALE PARTNER VOOR HOGE KWALITEIT EN VAKKUNDIGE AFWERKING IN DE AANLEG VAN TERRASSEN EN OPRITTEN

De Wolf-Herreman uit het Vlaams-Brabantse Tremelo is een expert in terrassen, parkings en opritten. Wij leggen al meer dan 25 jaar verhardingen aan in natuursteen, arduinen terrastegels, keramische tegels, staptegels, platines of kleiklinkers. Ook grind is natuurlijk mogelijk, met of zonder stabilisatiematten.

Elk van deze materialen heeft zijn eigen karakter en uitstraling. Je kan met verschillende stenen werken die passen bij je woning. Door verschillende legpatronen te combineren kan je van elk terras iets uniek maken.

De Wolf-Herreman is een erkend plaatser van het topmerk MARLUX, maar je kan natuurlijk ook voor een andere fabrikant van tegels en stenen kiezen zoals Stoneline, Stone&Style by Ebema enz. Samen overlopen we de mogelijkheden en vinden we een oplossing die past bij je smaak en budget. Ook poorten, omheiningen en afsluitingen kunnen we voor u plaatsen.

 

Natuursteen- of kleiklinkers zijn ook beschikbaar in een getrommelde vorm, waardoor ze een iets ouder uitzicht krijgen. Natuursteen of arduin terrastegels zijn een kalksteen met blauwgrijze kleur en wordt veel gebruikt voor terrassen. De aanleg van je tuin houdt niet op met de beplanting alleen. Tuinbestrating met terrastegels voegt extra structuur en contrast aan je tuin.

 

Voor je oprit of terras heb je de keuze uit een ruim assortiment aan stenen en kleuren. Eenmaal je tot een beslissing bent gekomen wat betreft materiaalkeuze, kan er een ontwerp worden gemaakt dat volledig wordt bepaald volgens je wensen, de materiaalkeuze, het legpatroon en eventueel aangevuld met een tekening erin verwerkt.

Graag maken we voor je een vrijblijvend een offerte aan voor de aanleg van je nieuw terras of oprit. 

VOOR ALLE GROND- EN GRAAFWERKEN, FUNDERINGSWERKEN, BETONWERKEN, RENOVATIEWERKEN

Grondwerk voor alle nieuwbouw- of verbouwingsprojecten, kwaliteitsservice verzekerd!

Je kan ook een beroep doen op De Wolf-Herreman (Tremelo, Vlaams-Brabant) voor grond- en graafwerken of nivelleringswerken. Daarnaast verzorgen wij funderings- en rioleringswerken.

Onze grondwerken:

  • Terreinen bouwrijp maken en verwijderen van boomstronken

  • Funderingen en kelders uitgraven

  • Nivelleren van de bodem

  • Uitgraven van vijvers en zwembaden

  • Herstellen van rioleringen en nieuwe aansluitingen

  • Plaatsen van regenwaterputten en septische putten

  • Uitvoeren van verhardingswerken

 

Verder staan we in voor verbouwingen en aanbouw aan woningen, inclusief de afbraakwerken.

 

bottom of page