top of page

Een prachtige oprit als eerste indruk van uw mooie woning, met David De Wolf van De Wolf-Herreman komt het voor mekaar!

Binnen en buiten

Natuursteen, grind, stenen, kasseien of beton, De Wolf-Herreman gaat voor de aanleg van uw opritten zoals u dat wenst. Voor de aanleg van uw opritten en terrassen neemt u een ervaren vakman aan zodat u later geen problemen krijgt door een middelmatige plaatsing.

Persoonlijke service en tevredenheid van onze klanten is voor ons van groot belang. Wij zullen er dan ook alles aan doen om de werken voorspoedig te laten verlopen. Want als U tevreden bent, zijn wij dat ook.

 

Bent u trouwens ook opzoek naar een vakman voor de plaatsing van vloer- en wandtegels in uw badkamer? Ervaren vloerder David geeft u eveneens hierin enkel de beste service.

Verwacht u aan een gedetaileerde prijsofferte met een ongekende service en een kwaliteitsvolle aanleg van uw opritten en terrasen als u kiest voor De Wolf-Herreman uit Tremelo, Vlaams Brabant.

Kies voor kwaliteit, kies voor De Wolf-Herreman!

Bedrijven

Een mooie grote parking om de gevel van uw handelspand of kantoor extra in de verf te zetten, David De Wolf komt steeds langs om alle plannen en mogelijkheden te bespreken.

Ook andere bouwbedrijven kunnen een beroep doen op De Wolf-Herreman voor de aanleg van de parking of oprit rondom appartementsgebouwen of particuliere woningen. Zo kunnen zij hun klanten ook in deze specialisatie enkel het beste aanbieden.

Particulieren

Particulieren
Als particulier mag u ten alle tijden een persoonlijk contact verwachten met David. Hij zorgt voor een zorgvuldige opvolging van de werken en bij vragen is hij altijd beschikbaar. Om u kwaliteit te bieden neemt hij enkel gepassioneerde en ervaren medewerkers in dienst. Zij zien eventuele problemen van ver aankomen en gaan ze dus eerder voorkomen dan genezen.

Onze diensten

Opritten en terrassen
Een degelijke aanleg van uw opritten en terrassen is noodzakelijk als u er nog lang probleemloos van wil genieten. Sommige mensen klaren deze klus zelf, maar zitten dan achteraf met overtollig water en klinkers die blijven loskomen. Als u meteen kiest voor David De Wolf kunt u vele problemen vermijden en geeft u uw oprit en/of terras en zeer mooi en lang leven.

 

Plaatsing vloer- en wandtegels
Tevens voor de plaatsing van uw vloer- en wandtegels kunt u beroep doen op De Wolf-Herreman. Renoveer met hen bijvoorbeeld uw badkamer met de professionele plaatsing van wand- en vloertegels want ook als gedreven vloerder snelt David naar u toe in provincie Vlaams Brabant en Antwerpen.

 

Ook kleine verbouwings, graaf-, beton-, metsel- en rioleringswerken nemen David en zijn team van vakmannen voor hun rekening.

 

In regio Vlaams Brabant en Antwerpen kiest u vanaf nu voor de kwaliteit van David De Wolf van bouwbedrijf De Wolf-Herreman. De aanleg van uw opritten, terrassen, wand- en vloertegels zijn voor hem dagelijkse kost.

 

Maak snel een afspraak via 016/90.56.56 voor het bespreken van de plannen of stuur een e-mail op david.de.wolf@dewolf-herreman.be voor meer informatie.

bottom of page